cazare zarnesti tichete vacanta

popasul craiului reviews
Timpul a trecut si am ajuns inainte cu o zi de plecare. Eram putin ingrijorat. Citeam pe assorted bloguri ca este cel mai greu traseu marcat din Romania. Asta ma inspaimanta putin. Bagajul imi period facut dar parca eu nu eram pregatit. Aveam un sentiment de frica, poate.

voie bună și eventual un partener – ca ultimă recomandare, luați cu voi voia bună și o companie plăLoweră

Regăsești mai jos recomandările noastre pentru a te proteja corespunzător de vremea rece și a te bucura de drumeție în deplin confort.

Un foisor de socializare, langa toalete si un loc de gratar cu doua vatre de foc, loc de joaca pentru copii si un restaurant aproape.

Acest web page folosește Akismet pentru a lessen spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Traseul pornește cu traversarea Bârsei pe podul care se află în fața cabanei, pe marcaj de triunghi albastru și bandă albastră. Urmează la dreapta printre cabanele anexă în prima intersecție de drumuri forestiere.

Odată ajunși acolo toate temerile mele au dispărut. Locul este desprins din povești! A fost specific ce căutam: o pensiune cu o grădină mare, cu leagăne în treatment să poți să stai la un pahar de vorbă privind spre creasta munților și să te relaxezi în voie!

FURTUNĂ PE MUNTE, CE E DE FileĂSlice? Vara este cu siguranţă anotimpul de treatment să incomeăm pentru a face drumeţii pe munte. Cu toate acestea este şi sezonul caniculei şi prin urmare a furtunilor.

Un alt lucru pe care îl puteți face este să mergeți să vedeți Prăpăstiile Zărneștilor, drumul este practicabil cu mașina, deși este un drum pietruit, dar nu este nevoie de parcurgerea traseului montan pentru a vedea miracolul stâncos al naturii.

Cetatea all-naturală de stâncă a Pietrei Craiului este unică printre munții din țara noastră. Creasta lungă de aproximativ 25 de kilometri formează unul dintre cele mai iubite peisaje montane din România, un loc în treatment montaniarzii, alpiniștii și cercetătorii deopotrivă, pot fi uimiți de diversitatea locului de aici.

La capătul acestei porțiuni de traseu se iese într-o mică poieniță unde găsim Refugiul Șpirlea și niște băncuțe. Un loc numai bun să îți tragi puțin sufletul.

In acelasi punct incepe si traseul de coborâre prin Brana Caprelor, pe marcaj dungă albastră. Desi ar fi fost mai spectaculos acesta, am ales sa nu ne aventuram pe el deoarece pensiunea 7 crai plaiul foii eram deja destul de obositi.

La un moment dat, poteca continuă spre dreapta, iar de aici pana la Refugiul Spirla este cea mai solicitanta parte de pe aceasta portiune. Este bine de stiut ca inainte de aceasta urcare catre refugiu, este si ultima sursa de apa intalnită pe traseu.

Hiking → Romania → Braşov → Toancheş plaiul foii/ref spirlea/la zaplaz/la lanturi/la om/vf ascutit/padina popii/brana caprei/ref diana/plaiul foii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *